Beoordelingen van FEBO Alkmaar

Recente recensies

3.0
Roy Blom
28 mei 2022

Bestelling moest nog gemaakt worden op de afgesproken afhaal tijd. Kreeg wel 2 flesjes cola gratis als excuus.

Sylvia Braas
26 april 2022

Toen ik keuring op de afgesproken tijd mijn van tevoren geplaatste bestelling kwam afhalen, moest alles nog worden klaargemaakt. Als het heel druk was zou ik dat begrijpen, maar als er maar 2 klanten in de zaak zitten vind ik dat eigenlijk best een beetje gek. Een kwartier later kon ik mijn bestelling mee nemen, die ik dus net zo goed ter plaatse had kunnen bestellen, want dat duurt net zo lang. Thuis aangekomen bleek de bestelling ook nog eens niet in orde. 3 producten van de 7 die ik besteld had waren niet wat we besteld hadden. Al met al een afknapper.

Michelle de Geus
28 januari 2022
Lisanne
27 januari 2022

Te veel zout op de patat. Online besteld, maar de bestelling stond niet klaar op de afgesproken/gemailde tijd. Ze moesten de bestelling nog maken. Wel waren de kaassouffle en milkshake prima.

Barry
19 januari 2022

Was weer top!

Silvia
13 januari 2022

Bij thuiskomst bleek dat de grillburger ontbrak. En daarnaast was de patat veelste zout. Totaal niet tevreden met mijn gedane bestelling bij jullie.

Niels
5 januari 2022

Naast de tomaat die ontbrak op een burger was het dik in orde! Het heeft gemaakt.

Erwin Vermeulen
5 oktober 2021

Besteld om voor half 1 op te halen. Uitgesteld naar 12:45, om dat tijdstip stond de bestelling niet klaar. Het was nog te druk dus pas om 12;50 bestelling uitgeprint. Om 13:00 uur was de bestelling klaar, verkeerde bestelling meegekregen. Omdat het zo een choas was buiten maar even snel gecheckt. Pas om 13:20 bestelling klaar. Bijna een uur later dan verwacht. En alsnog was het fout. Maar goed we gaan niet nog langer wachten. Volgens mij kwam dit door en nieuwe jongen die nog geen ervaring heeft. Geen probleem alleen wel vervelend als je even snel tussen het werk door wilt halen

Ella Mors
18 augustus 2021

De meest slechte ervaring ooit .Ik kom aan bij de Febo in de Koelmalaan en zeg ik kom mijn bestelling ophalen .Mevrouw we zijn gesloten en ik heb geen bestelling binnen gekregen . Helemaal verbouwereerd zeg ik maar ik heb een bevestiging gekregen en ze blijft glashard ontkennen . Heb ook nog gebeld maar deze mevrouw hield voet bij stuk ik heb geen bestelling binnen gekregen .Dus ik had geen eten en bleef woedend achter .

Demi
12 april 2021
Lin
18 februari 2021

Heerlijk! Vers en warm.