AvaliaçÔes de FEBO Alkmaar

AvaliaçÔes recentes

2.0
Nikia
16 março 2023

Me bestelling was niet eens ontvangen. Kwam daar binnen niemand wist van niks. Terwijl ik bevestigs mail kreeg “wij hebben u bestelling ontvangen” Moest wachten. Moest gebeld worden met leidinggevende. Kortom heel gedoe. Ik doe nooit meer online bestellen/afhaal. Niet voor herhaling vatbaar!!!!

zeegers
10 fevereiro 2023

waardeloos! online besteld, meer dan uur wachten....nog steeds niets. Chaos alom, alles ging fout. Vriendelijk geld teruggevraagd, werd geen gehoor aan gegeven. Toen maar heel boos geworden, daarna geld terug ontvangen. bij MacDonalds binnen 2 minuten wel gelukt!

Tim
8 fevereiro 2023

ik weet niet wat er niet goed gaat maar iedere bestelling komt niet aan of staat niet klaar. Kan je beter de optie om te bestellen uitzetten...

Justin
3 fevereiro 2023

Er wordt regelmatig iets vergeten mee te leveren wat wel besteld is. Bij ons op kantoor lachen we er tegenwoordig maar om, maar telkens als we bestellen voor iedereen missen er een paar artikelen. Het resulteert wel in dat we vaker uitwijken naar eetmogelijkheden die het niet te moeilijk vinden om een bestelling volledig in het zakje te doen. Het eten is overigens verder prima.

Tim
6 janeiro 2023

Bestelling niet goed doorgekomen. Totaal verkeerd gemaakt. Daarna terug en wederom de verkeerde 'goedmakertjes'.

Mariska
2 novembro 2022

via internet besteld om op tijd op te halen. Bij aankomst bleek de order niet eens zijn doorgekomen en moest daarom als nog wachten op de order. Want die moest als nog gemaakt worden. Kreeg wel wat te drinken voor tijdens het wachten.

Evert Blondeau
11 agosto 2022
Roy Blom
28 maio 2022

Bestelling moest nog gemaakt worden op de afgesproken afhaal tijd. Kreeg wel 2 flesjes cola gratis als excuus.

Sylvia Braas
26 abril 2022

Toen ik keuring op de afgesproken tijd mijn van tevoren geplaatste bestelling kwam afhalen, moest alles nog worden klaargemaakt. Als het heel druk was zou ik dat begrijpen, maar als er maar 2 klanten in de zaak zitten vind ik dat eigenlijk best een beetje gek. Een kwartier later kon ik mijn bestelling mee nemen, die ik dus net zo goed ter plaatse had kunnen bestellen, want dat duurt net zo lang. Thuis aangekomen bleek de bestelling ook nog eens niet in orde. 3 producten van de 7 die ik besteld had waren niet wat we besteld hadden. Al met al een afknapper.

Michelle de Geus
28 janeiro 2022
Lisanne
27 janeiro 2022

Te veel zout op de patat. Online besteld, maar de bestelling stond niet klaar op de afgesproken/gemailde tijd. Ze moesten de bestelling nog maken. Wel waren de kaassouffle en milkshake prima.

Barry
19 janeiro 2022

Was weer top!

Silvia
13 janeiro 2022

Bij thuiskomst bleek dat de grillburger ontbrak. En daarnaast was de patat veelste zout. Totaal niet tevreden met mijn gedane bestelling bij jullie.

Niels
5 janeiro 2022

Naast de tomaat die ontbrak op een burger was het dik in orde! Het heeft gemaakt.

Erwin Vermeulen
5 outubro 2021

Besteld om voor half 1 op te halen. Uitgesteld naar 12:45, om dat tijdstip stond de bestelling niet klaar. Het was nog te druk dus pas om 12;50 bestelling uitgeprint. Om 13:00 uur was de bestelling klaar, verkeerde bestelling meegekregen. Omdat het zo een choas was buiten maar even snel gecheckt. Pas om 13:20 bestelling klaar. Bijna een uur later dan verwacht. En alsnog was het fout. Maar goed we gaan niet nog langer wachten. Volgens mij kwam dit door en nieuwe jongen die nog geen ervaring heeft. Geen probleem alleen wel vervelend als je even snel tussen het werk door wilt halen

Ella Mors
18 agosto 2021

De meest slechte ervaring ooit .Ik kom aan bij de Febo in de Koelmalaan en zeg ik kom mijn bestelling ophalen .Mevrouw we zijn gesloten en ik heb geen bestelling binnen gekregen . Helemaal verbouwereerd zeg ik maar ik heb een bevestiging gekregen en ze blijft glashard ontkennen . Heb ook nog gebeld maar deze mevrouw hield voet bij stuk ik heb geen bestelling binnen gekregen .Dus ik had geen eten en bleef woedend achter .

Demi
12 abril 2021
Lin
18 fevereiro 2021

Heerlijk! Vers en warm.